CSALÁDI HÁZ, Kecskemét

EGYEDI DEKOR LED FAL.
Egyik ügyfelünk részére készítettünk egy teljesen egyedi tervezésű dekor LED falat a frissen felújított konyha-nappali-étkező egyik falára.

MEGNÉZEM »

BalaLand Familypark, Szántód

EGYEDI DEKOR LED FAL.
Partnerünkkel, a Szaunatúra Bt. csapatával karöltve igyekeztünk megteremteni a tökéletes dzsungel hangulatot a Balaton partján, mely mind minőségében, mind pedig küllemében méltó a BalaLand családi élménypark és gyermek wellness színvonalához.

MEGNÉZEM »

PÉTER KÉPKERET, Budapest

VILLAMOSSÁGI SZERELVÉNYEK.
A több évtizedes szakmai múlttal rendelkező Péter Képkeret új, budapesti bemutatótermét mutatjuk be, ahol minden apró részletnek figyelmet szentelt a tervező.

MEGNÉZEM »

WALK INN VÁCI 42, Budapest

VILLAMOSSÁGI SZERELVÉNYEK.
Budapest szívében, a Duna parttól néhány lépésre található a Walk Inn Váci 42, mely kényelmes, egyedi stílusú, tematikus apartmanokból áll.
Ezekbe a különleges szobákba csempésztünk még egy csipet egyediséget a tulajdonos elképzelései alapján tervezett és dekorált szerelvényeinkkel.

MEGNÉZEM »

CSALÁDI HÁZ, Alsónémedi

DEKOR LED PANEL.
Ügyfelünk a fürdőszobájába szeretett volna egy egyedi, képes hangulat- és általános világítást egyben. Ennek megvalósításában segített az IdeaDecor.
Ötlet, hogyan csempészhetünk még egy kis extra hangulatot és természetet otthonunkba.

MEGNÉZEM »
KUTYÁS LED PANEL 30 CM

PANEL LAKÁS, Békéscsaba

DEKOR LED PANEL.
Egyik megrendelőnk egy virágos LED panelünkből inspirálódva, kis kedvenceiről készült saját fotós hangulatvilágítást rendelt ajándékba az IdeaDecortól.
Szuper inspiráció, hol és hogyan helyezhetünk el egy dekor LED panelt az otthonunkban.

MEGNÉZEM »

CSALÁDI HÁZ, Békéscsaba

VILLAMOSSÁGI SZERELVÉNYEK.
Egy kis családi fészket színesítettünk villanykapcsolókkal és konnektorokkal. Kedves ügyfelünk összegezte nekünk, mi alapján válogatott a színek és minták között, illetve pár fotóval is megörvendeztetett minket.

MEGNÉZEM »
error: Content is protected !!
0
    0
    Kosarad