WALK INN VÁCI 42, Budapest

Budapest leghíresebb sétálóutcájában, a város szívében, a Duna parttól néhány lépésre található a Walk Inn Váci 42 Design Apartmanok, mely kényelmes, egyedi stílusú, tematikus apartmanokból áll: metrós recepció, repülős, motoros, hajós és gördeszkás apartman. 

Ezeket a különleges szobákba csempészet még egy csipet egyediséget az IdeaDecor a tulajdonos elképzelései alapján tervezett és dekorált szerelvényekkel: villanykapcsolókkal és konnektorokkal, illetve kártyaolvasókkal.

Metrós recepció

A recepcióba egy metrókocsi vezetőfülkéje került, ezzel meghatározva az akkor még teljesen egyedülálló közlekedési eszközös koncepciót.
Ide természetes egy Walk Inn Váci logós szerelvény került, egy kis klasszikus metró csempe háttérrel kombinálva. 
Az egyedi villanykapcsolón kívül, az IdeaDecor készített egy időzítő, mozgásérzékelő és hangszóróval ellátott szerkezet: a vendég érkezésekor a „Tessék vigyázni, az ajtók záródnak!” üdvözlőhang köszönti a főbejáratnál. 

Belső fotók:

Termékfotók:

Repülős apartman

A repülős apartman egyik meghatározó eleme a 4 repülőülésből álló szett, illetve az emeleti hálórészbe vezető repülőgép műszerfalat ábrázoló óriásplakát. Mind a földszinten, mind pedig az emeleten ovális ablakokkal tették az apartmant még hangulatosabbá.
A tulajdonos a repülőülésekkel harmonizáló, sötétkék hátteres, reptéri piktogramos szerelvényeket álmodott meg. 

Belső fotók:

Termékfotók:

Gördeszkás apartman

A gördeszkás apartman egyik kiemelkedő, látványos eleme a gördeszkákból épített lépcső. A belső teret bakelit lemezek, gördeszkákból készült székek, illetve grafiti festmények színesítik.
A tulajdonosnak határozott elképzelése volt a szerelvények dizájnára: kerek nyomógombos kapcsolókra, színes és vagány mintás gördeszka kerekeket kért. 

Belső fotók:

Termékfotók:

Motoros apartman

A motoros apartman egy igazi mini Olaszország: piros, fehér paravánok, retró kiegészítők és ikonikus, kis piros motorok határozzák meg a belső teret. 
Természetesen az apartman domináns színeit és témáját figyelembe véve kerültek megtervezésre a szerelvények. Piros-fehér csíkos háttérrel, piros motoros szerelvények kerültek fel. 

Belső fotók:

Termékfotók:

Hajós apartman

A hajós/jachtos apartman egy tengerparti hajókirándulás. A szobát hajós kellékek, mentőöv, tengerparti napozóágyak és egy hatalmas pálmafás kép ékesíti. 
Ebbe az apartmanba a belső térben is megjelenő, klasszikus, kék-fehér mentőöv mintás szerelvény került, illetve természetesen itt is felkerült egy Walk Inn Váci logós kártyaolvasó. 

Belső fotók:

Termékfotók:

Igazán izgalmas és színes megbízás volt, minden egyes szerelvény egyedileg tervezett, különböző mintájú lett.

Egy elégedett ügyfél örömét látni felbecsülhetetlen értek, további ötletekkel és inspirációval gazdagodni pedig csak a ráadás. 

Köszönjük a bizalmat!

A Walk Inn Váci 42 (Budapest) elérhetősége:
https://walkinn42.com/?lang=hu

#interiordesignideas #interiordesign #lakberendezés #lakberendezésiötletek

Tetszett a bejegyzésünk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Megosztás Pinterest-en

Ne tartsd magadban a véleményed, kérdésed! Írd meg nekünk!

error: Content is protected !!
0
    0
    Kosarad