Szállítás és fizetés

I. Fizetési módok

1. Banki átutalás (házhozszállítás/személyes átvétel előtt)
A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti, ebben az esetben mindig hivatkozzon a Megrendelés/Számla sorszámára a fizetés könnyebb beazonosíthatóságának érdekében.
Az átutaláshoz szükséges adatok:
Kedvezményezett bankja: Erste Bank Hungary Zrt.
Kedvezményezett neve: Szabó Zsolt
Adószáma: 79121402-2-24
Cégjegyzékszám/bírósági nyilvántartási száma: 51835752
Kedvezményezett számlaszáma: 11600006-00000000-94392940
SWIFT kód: GIBAHUHB

2. Online bankkártyás fizetés (házhozszállítás/személyes átvétel előtt)
Figyelembe véve, hogy a bankkártyával végzett internetes fizetések során könnyen vissza lehet élni az adatokkal, arra törekszünk, hogy webáruházunkban gyorsan és biztonságosan fizethessen bankkártyával. Az általunk igénybe vett elektronikus fizetési szolgáltató (Barion Payment Zrt.) a COBIT és a PCI biztonsági szabványoknak is megfelel. Egyedi informatikai infrastruktúrájuknak köszönhetően az általuk nyújtott szolgáltatás szintje az egyik legmagasabb az iparágban.
Online fizetéskor elfogadott bankkártyák: VISA, Maestro és American Express

3. Utánvéttel (házhozszállítás esetén kézbesítéskor)
Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az „Utánvétel” fizetési módot.
Az utánvétel díja: 500 Ft

4. Készpénzes fizetés (személyes átvétel esetén)
Amennyiben a rendelését az IdeaDecor Iroda és Bemutatóteremben, a csomag kézhezvételekor, a helyszínen kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza a „Személyes átvétel (készpénzes fizetéssel)” fizetési módot.

II. Átvételi és szállítási módok

1. Házhozszállítás díjtételei futárszolgálattal (normál méretű csomag esetén)
1-20 000 Ft–ig 2000 Ft
20 000 Ft felett díjtalan

2. Személyes átvétel
A vevőt nem terheli semmilyen extra díj.
A megrendelt termékek átvehetőek az IdeaDecor irodájában előre egyeztetett időpontban!
Cím: 5600 Békéscsaba, Bartók Béla út 33. II. emelet 7-es ajtó
Telefon: +36300179951

III. Egyéb információk

1. Teljesítési határidő
Az Eladó a Terméket a Megrendelés visszaigazolásától számított 3-15 munkanapon belül (vagy egyedi, nagy mennyiségű megrendelés esetén előzetesen, írásban egyeztetett határidőre) bocsátja a Vásárló rendelkezésére a Vásárló által kiválasztott, a fentiekben felsorolt módon.

2. Rendelés visszatartása (jogfenntartás, tulajdonjogi kikötés)
Amennyiben Ön korábban már úgy rendelt terméket, hogy azt a kiszállítás során nem vette át (ide nem értve azt az esetet, amikor elállási jogával élt), vagy a Termék nem kereste jelzéssel érkezett vissza az eladóhoz, az Eladó a megrendelés teljesítését a vételár és a szállítási költségek előre történő megfizetéséhez kötheti.
Az Eladó visszatarthatja a Termék átadását, ameddig nem győződik meg arról, hogy a Termék árának kifizetése sikeresen megtörtént az elektronikus fizetési megoldás használatával (ideértve azt az esetet is, amikor az átutalással fizetett termék esetén a Vásárló a tagállama szerinti pénznemben utalja el a vételárat és az átváltás, valamint a banki jutalékok, költségek miatt Eladó nem kapja meg teljes mértékben a vételár és a szállítási díj összegét).
Amennyiben a Termék ára nem került teljes mértékben kifizetésre, az Eladó a vételár kiegészítésére hívhatja fel a Vásárlót.

3. Külföldre történő értékesítés
Az Eladó nem értékesít a webshopon keresztül Magyarország területén kívülre. Azonban a vevőnek lehetőségében áll az Eladót emailben megkeresni és a Termékek protokoll szerinti kiválasztását, illetve a szállítási lehetőségek figyelembevételét követően rendelést leadni.
A vevő legjobb tudása szerint igyekszik kiszolgálni a külföldi érdeklődőket, azonban a Magyarországon kívüli vásárlásra is az aktuális ÁSZF rendelkezései az irányadóak és követendőek. Továbbá, külföldre történő értékesítés esetében az Eladó nem köteles megfeleljen a Vásárló tagállama szerinti nemzeti jogban az érintett, Termékkel kapcsolatban meghatározott szerződésen kívüli követelményeknek, például címkézési vagy ágazatspecifikus követelményeknek, vagy hogy tájékoztassa a Vásárlót ezekről a követelményekről.

error: Content is protected !!
0
    0
    Kosarad