PANEL LAKÁS, Békéscsaba

Egyik megrendelőnk egy virágos LED panelből inspirálódva, saját fotós hangulatvilágítást rendelt ajándékba az IdeaDecortól.

Nappali, dekor LED panel

A megrendelő egy egyszerű, de egyedi, közepes fényerejű dekor LED panelt kért, így egy általános LED panel került felhasználásra.

Műszaki jellemzők:
– 30 X 30 cm,
– Négyzet alakú,
– Festett matt fekete keret,
– Természetes fehér színhőmérsékletű panel. 
Egyébként, ezek az egyszerűnek mondható LED panelek is tökéletesen megfelelnek, hogy egyedi dekorrá varázsoljuk őket: nem túl nagy és nem is túl kicsi, természetes fényhőmérsékletű, a keret is színre festhető, így kiváló alap akár az ügyfél saját képeinek is.

Az ügyfelünk imádja a kutyáit (lehetne őket nem imádni?!), így adta magát, hogy a kis kedvenceiről készült saját fotója kerüljön a panelre. 
Megvalósításkor, ügyelni kellett arra, hogy megfelelő festékvastagsággal lágyítsunk a LED fényerején, hogy gyengébb fényt, inkább hangulatvilágítást hozzunk létre az ügyfél kérésére.

A panel kerete pedig a megrendelő kérésre feketére lett lefestve, hogy jobban passzoljon a szoba többi dekorációs eleméhez. 

Belső fotók:

Termékfotók:

Szuper inspiráció, hol és hogyan helyezhetünk el egy dekor LED panelt az otthonunkban: akár kis méretben, saját fotóval, hangulatvilágításként a nappaliban.

Köszönjük a bizalmat!

#interiordesignideas #interiordesign #lakberendezés #lakberendezésiötletek 

Tetszett a bejegyzésünk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Megosztás Pinterest-en

Ne tartsd magadban a véleményed, kérdésed! Írd meg nekünk!

error: Content is protected !!
0
    0
    Kosarad