PÉTER KÉPKERET, Budapest

A több évtizedes szakmai múlttal rendelkező Péter Képkeret új, budapesti (V. kerület, Balassi Bálint u. 19.) bemutatótermét mutatjuk be, ahol minden apró részletnek figyelmet szentelt a tervező.

A professzionalizmust és időtlen eleganciát sugárzó belső térhez még a szerelvények is tökéletesen illeszkednek, nem törik meg az összképet: a kerek nyomógombok és konnektor aljzatok kék alapon, fehér logós dekort kaptak, fekete üvegkeretekkel kiegészítve.

A Péter Képkeretről bővebben

Magyarországon egyedülálló módon, saját tervezésű képkereteket készítenek XVIII., XIX. és XX. századi minták alapján. Több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az aranyozás területén: valódi aranyat, fehéraranyat vagy ezüstöt alkalmaznak.

Termékkínálatukban az olasz reneszánsz és a francia rokokótól kezdve, a századfordulós szecesszió, az art-deco stíluson át, modern és kortárs keretek is megtalálhatóak.

Képzőművészek, restaurátorok végzik a különleges, csak évek alatt elsajátítható szakértelmet igénylő munkát. Asztalosműhelyükben bármilyen egyedi elképzelést megvalósítanak. Több száz éves tradíciókra visszatekintő, hagyományos technológiák korszerűsített változatát alkalmazzák, mivel csak így érhető el az igazán magas minőség.

Ügyfeleik között neves hazai aukciósházak, műgyűjtők, múzeumok, közintézmények szerepelnek, számukra csak a valódi értéket képviselő, prémium keretek az elfogadhatóak.

A budapesti bemutatóterem

2022 júliusában megnyitott a vállalkozás új, budapesti bemutatóterme az V. kerület, Balassi Bálint utca 19 szám alatt.

A sötétkék, fehér, arany és márvány kombinációja dominál a belső térben. Sugárzik az enteriőrből a professzionalizmus és időtlen elegancia, modern fényekkel megbolondítva, mely hűen tükrözi a vállalkozás profilját, irányelveit és szakmájuk iránti elhivatottságukat.

A tervező és megrendelőnk saját látványtervei alapján készültek a szerelvények: 

  • RAL5003 Zafírkék alapon, 
  • az ikonikus fehér logójuk,
  • az ELDLUX Eldelin termékcsaládját felhasználva, fekete üvegkeretekkel kiegészítve. 

Így, tényleg minden apró részletre figyelmet fordítva, még a szerelvények is tökéletesen illeszkednek az enteriőrhöz, nem törik meg, sőt, éppen ellenkezőleg, gazdagítják az összképet.

Belső fotók:

Termékfotók:

Látványtervek:

Tetszett a bejegyzésünk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Megosztás Pinterest-en

Ne tartsd magadban a véleményed, kérdésed! Írd meg nekünk!

error: Content is protected !!
0
    0
    Kosarad