CSALÁDI HÁZ, Ostoros

Egyik ügyfelünk részére készítettük ezt az egyedi kivitelezésű LED paneles dekor falat a ház főfolyosójába.

A projektről röviden

Ügyfelünk egy olyan céget keresett, akik megfizethető áron, megvilágított dekor falra kínálnak különféle lehetőségeket, akár egyedi ötletek megvalósítását is vállalják. 

Az ötlettől egészen a beüzemelésig végig vittük a munkát. Pár fotót és inspirációt követően látványterveket készítettünk, melyek alapján már könnyebb volt a választás. 

A műszaki tervezés során pedig fontos szempont volt, hogy a panelek fényereje állítható legyen, illetve több körben kapcsolható legyen a panel szett (az ügyfél igényei szerint). 

Előzetes látványtervek:

Megvalósítás

Több helyszíni felmérés, egyeztetés, tesztelés következett, tehát mindenre kiterjedő tervezésre volt szükség.

A kivitelezés során a minőségi képfelbontás és megfelelő teljesítményű és színhőmérsékletű LED-ek megválasztása mellett, a tökéletes műszaki megvalósításra is figyeltünk (rejtett villamossági doboz, tápegység hűtés és szellőztető rendszer került kiépítésre).

Továbbá, javaslatunkra, extra funkció is beépítettünk: távirányítóval vezérelhetők a panelek, melyek több körben (szakaszosan) kapcsolhatók, hogy a fényviszonyoknak és igényeikhez mérten, megfelelően tudják beállítani a dekorfal fényét: éjjel csak pár panel világít, míg egy parti alkalmával a teljes fal öltözeti a helységet. 

Belső fotók:

Látványterv (végleges):

Tetszett a bejegyzésünk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Megosztás Pinterest-en

Ne tartsd magadban a véleményed, kérdésed! Írd meg nekünk!

error: Content is protected !!
0
    0
    Kosarad