BalaLand Familypark, Szántód

Partnerünkkel, a Szaunatúra Bt. csapatával karöltve igyekeztünk megteremteni a tökéletes dzsungel hangulatot a Balaton partján, mely mind minőségében, mind pedig küllemében méltó a BalaLand családi élménypark és gyermek wellness színvonalához. 

A BalaLand Familypark

A BalaLand egy komplex fejlesztési projekt: 5 csillagos hotel, 10.000 m2-es családi élménypark és 112 luxus lakás. Különleges, karibi koloniális tematikájú építészet jellemzi a komplexum-csoportot, ami egzotikussága lévén garantáltan kiszakít a hétköznapokból.

Könnyen és gyorsan megközelíthető az M7-es autópályán, Budapesttől mindössze 1 órányira helyezkedik el, a Balatoni északi partja felöl a tihanyi komptól 2 percnyire.

Egy óriási egybefüggő terület, amely jelenlegi ősfás jellege a fejlesztés során további parkosítással válik teljessé.

Közvetlenül a Balaton partján, 330 méteres egybefüggő partszakasszal, homokos talajú és a családosok számára ideális, biztonságos sekély vízmélységgel rendelkezik. 

A panoráma pedig természetesen páratlan, egyszerre a Balaton keleti és nyugati medencéjére, valamit a szemközti Tihanyi-félszigetre néz.

A Szaunatúrával közös projektünkről

A Szaunatura Bt. közel 25 éve foglalkozik különféle szaunák, sőt, már teljes wellness részlegek tervezésével és építésével. 

A különleges balatoni helyszínre, egy egyedi megvilágított LED-es falpanelt álmodtak meg, mely megvalósításában minket hívtak partnernek. 

Több helyszíni felmérés, egyeztetés, tesztelés következett, tehát mindenre kiterjedő tervezésre volt szükség. A kivitelezés során a minőségi képfelbontás és megfelelő LEDek megválasztása mellett, a tökéletes műszaki megvalósításra is figyeltünk, szellőztető és hőérzékelő rendszer került kiépítésre. 

Belső fotók:

Látványterv:

Ezúton szeretnénk megköszönni a bizalmat a Szaunatúra Bt. csapatának, akik a szaunákat kivitelezték ebben a csodaparkban! Mind együttműködő és segítőkész kollégaként, mind pedig lelkiismeretes, professzionális kivitelezőként megállják helyüket. 

A BalaLand elérhetősége:

BalaLand Familypark – BalaLand Szántód

A Szaunatúra Bt. elérhetősége:

Szaunatura Bt.

#interiordesign #lakberendezés #lakberendezésiötletek #ideadecorhungary #egyedidesign #interiordesignideas #egyedidekor #uniquedecoration #homedecorationideas #dekoráció #sajátképem #uniquedecoration #egyedivilágítás #lightswitch #homedecorationideas

Tetszett a bejegyzésünk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Megosztás Pinterest-en

Ne tartsd magadban a véleményed, kérdésed! Írd meg nekünk!

error: Content is protected !!
0
    0
    Kosarad