Hager Lumina Intense szerelvények

2.137 Ft27.375 Ft

Nézd meg MINTAVÁLASZTÉKunkat!

KEDVEZMÉNY (10%-20%-30%) DARAB/MÁRKA KEDVEZMÉNYES BRUTTÓ ÁR
Mennyiségi kedvezmény 10 - 19 1.515 Ft
Mennyiségi kedvezmény 20 - 29 1.346 Ft
Mennyiségi kedvezmény 30 + 1.178 Ft
*FONTOS! Ide írd be a mintagalériában látható kódot/nevet, vagy lejjebb saját kép feltöltésére is van lehetőséged.
Mintaválaszték: ITT
Product price
Additional options total:
Order total:

Leírás

Kapcsolóinkkal és egyéb szerelvényeinkkel a saját stílusoddal összhangban, egy igazán különleges kis részlettel gazdagíthatod otthonodat.

Innovatív, környezetbarát technológiát alkalmazva, a magunk által kikísérletezett metódussal és kifejlesztett extra eszközökkel – mely szabadalmi oltalmi bejelentés (P 22 00369) alatt áll – sikerült egy olyan eljárást kidolgozni, amivel számos villamossági szerelvényt tetszőleges színre, mintára bevonatolhatunk.

Egyedileg bevonatolt termék magyar gyártástechnológiai fejlesztéssel!

Ebben a bejegyzésünkben pár hasznos és fontos információt osztunk meg a dekor szerelvényekről a technológiánktól kezdve, a minőségen át a számtalan lehetőségig, természetesen sok-sok képes inspirációval fűszerezve: DEKOR SZERELVÉNYEK: Hogyan készül?

Inspirálódnál? Nézd meg a GALÉRIÁt, VIDEÓinkat és REFERENCIÁinkat!

 

Az általunk forgalmazott MÁRKÁKról és műszaki tulajdonságaikról az alábbi linkeken olvashatsz bővebben:

ELDLUX katalógus & műszaki termékismertető

ELDLUX Eldtrend érintőkapcsoló szerelési útmutató

Gewiss Dahlia katalógus & műszaki termékismertető

Gira E2 katalógus & műszaki termékismertető

Hager Lumina Intense katalógus
Hager szerelési útmutató

Legrand Suno katalógus & műszaki termékismertető

SCHNEIDER Asfora katalógus & műszaki termékismertető

SCHNEIDER Merten System M katalógus
SCHNEIDER Merten System M szerelési útmutató

Ha nem találod a megfelelő kapcsoló/szerelvény márkát, funkciót, egyéb színkombinációt, esetleg egyedi mintát/tervezést szeretnél, vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Az összes ár bruttó összegben van feltüntetve. Tartalmazza az egyedi tervezést, dekor nyomatot közvetlenül a felületre, és a szerelvényeket (szerelvény nyomógombbal vagy szerelvény aljzattal vagy a 1/2/3/4/5 keret).

Figyelem! Az aljzatok/dugaljok esetén a belső, középső rész egyszerű fehér színű, nem dekorált, viszont egyedi 3D nyomtatott takaródugóval forgalmazzuk (nem gyermekvédelmi dugó).

A kép csak illusztráció! Kérlek vedd figyelembe, hogy a különféle okoseszközök és kijelzők másként jeleníthetik meg a színeket.

Felszereléskor kérd szakember segítségét!

További információk

Típus

Kapcsolók, Keretek, Aljzatok, Egyéb

Funkció

1-es keret, 2-es keret, 2-es keret (függőleges), 2-es keret (vízszintes), 3-as keret, 3-as keret (függőleges), 3-as keret (vízszintes), 4-es keret, 4-es keret (függőleges), 4-es keret (vízszintes), 5-ös keret, 5-ös keret (függőleges), 5-ös keret (vízszintes), Egypólusú kapcsoló (101), Egypólusú (101) jelzőfénnyel, Egypólusú nyomó (N101), Kétpólusú kapcsoló (102), Csillárkapcsoló (105), Dupla váltókapcsoló (106+6), Hármas kapcsoló, Váltókapcsoló (106), Keresztkapcsoló (107), Konnektor + 3D nyomtatott takaró dugó, Konnektor gyermekvédelemmel + 3D takaró dugó, Konnektor csapófedéllel, Szimpla RJ45, CAT5e UTP aljzat, Szimpla töltő USB-A aljzat, Csillagpontos TV + Simpla RJ45, CAT6 UTP aljzat, Dupla RJ45, CAT5e UTP aljzat, Dupla töltő: 2 darab USB-A töltőaljzat, Dupla töltő: USB-C + USB-C 2.0A töltőaljzat, Dupla töltő: USB-A + USB-C töltőaljzat

Felület

Lakkfényű, Matt, Mindegy

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hager Lumina Intense szerelvények” értékelése elsőként

error: Content is protected !!
0
    0
    Kosarad