Dekor szerelvények: Hogyan készül?

Kapcsolóinkkal és egyéb szerelvényeinkkel a saját stílusoddal összhangban, egy igazán különleges kis részlettel gazdagíthatod otthonodat.
Ebben a bejegyzésünkben pár hasznos és fontos információt osztunk meg Veletek dekor szerelvényeinkről, sok-sok képpel fűszerezve.

A vállalkozás, mint IdeaDecor 2020-ban kezdte tevékenységét.

Innovatív, környezetbarát technológiát alkalmazva, a magunk által kikísérletezett metódussal és kifejlesztett extra eszközökkel, mely szabadalmi oltalom alatt áll, sikerült egy olyan eljárást kidolgozni, amivel számos villamossági szerelvényt tetszőleges színre, mintára bevonatolhatunk.

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala a találmányok szabadalmi oltalmáról szóló 1995. évi XXXIII. törvény (Szt.) 65. paragrafusának a) pontja alapján megvizsgálta a szabadalmi bejelentésünket és megállapította, hogy megfelel az előírt feltételeknek.
Ügyirat szám: P 22 00369

NEM MATRICA! A minőség és tartósság tekintetében elmondható, hogy – szemben a fóliákkal és matricákkal – a festés közvetlenül az anyagra kerül és nem fakul, nem kopik, ellenáll az általános háztartási tisztítószereknek, UV sugárzásnak. Kizárólag maró vagy nagyon magas alkoholtartalmú vegyszerek, illetve éles szerszámmal történő kaparás hatására sérülhet a felület.

Választhatnak mintát folyamatosan bővülő mintapalettából, illetve a RAL Classic színskálából webshopunkban, de akár saját, egyedi mintát, képet, logót is küldhetnek ügyfeleink, amit szívesen elkészítünk. Sőt, bizonyos esetekben, ha például egy szerelvény „beolvasztása”, elrejtése a cél, a hozzánk eljuttatott burkolat és tapétaminta alapján dolgozunk.

Legtöbb mintánk matt vagy lakkfényű felülettel is kérhető, hogy minél inkább illeszkedjen egy matt festékfelülethez, vagy éppen egy fényes csempéhez.

Bizonyos minták és textúrák – például fa erezet vagy beton szemcsék – enyhén dombornyomottak a még realisztikusabb hatás érdekében. Tehát, egy finom szemcsés beton minta esetén finom szemcsés felület tapintható, míg egy erősen rozsamarta esetén, egy durván textúrált felületet tudunk létrehozni.

Számos szerelvény márkával dolgoztunk már, mint például MENTAVILL, KONTAVILL, GAO, Legrand, ELDLUX és Schneider több szériája, de folyamatosan tesztelünk és bővítjük kínálatunkat.

Amit jelenleg webshopunkban is forgalmazunk, bármikor rendelhető és készleten tartunk pár darabot: Schneider Asfora, Schneider Merten, Hager Lumina és az ELDLUX több változata (üvegkerettel vagy érintőgombos kivitelben is), mind akár kettes, hármas, négyes keretes elrendezésben.
Illetve a továbbiakban felvesszük portfóliónkba a Legrand Suno, GIRA és Gewiss Dahlia termékcsaládokat is. 

 

Miért jó megoldás?Akár az elrejtés, akár a kiemelés elvét követjük, egy egyedi szerelvénnyel még egy kis izgalmas részletet csempészhetünk a belső térbe!

További inspirációk:

Ha kérdésed van, esetleg nem találod a megfelelő kapcsoló/szerelvény típust, egyéb színkombinációt vagy saját, egyedi mintát szeretnél, vedd fel velünk a kapcsolatot!

A Te ötleted, a Te világod! 

Ízelítő termékeinkből:

BLOG fotók:
IdeaDecor termékfotók
https://pixabay.com/hu
https://unsplash.com/
https://www.freeimages.com/

Tetszett a bejegyzésünk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás Facebook-on
Megosztás Pinterest-en

Ne tartsd magadban a véleményed, kérdésed! Írd meg nekünk!

error: Content is protected !!
0
    0
    Kosarad