Narancs árnyalatú kapcsoló (VÁLASSZ SZÍNT!)

7.990 Ft

A piros és sárga ötvözeteként, élénkítő hatással van ránk és az energikusság és optimizmus érzését, vidámságot csempész otthonunkba. Kiváló választás egy semleges szín mellé kiegészítő színnek például gyerekszobába, hatását pedig tovább fokozhatjuk, ha a sárga különböző árnyalataival kombináljuk.

Kapcsolóinkkal a saját stílusoddal összhangban, egy igazán különleges kis részlettel gazdagíthatod otthonodat.

Product price
Additional options total:
Order total:

Leírás

Kapcsolóinkkal a saját stílusoddal összhangban, egy igazán különleges kis részlettel gazdagíthatod otthonodat.

TIPP! Ha szeretnéd, elrejtheted a kapcsolót – például az álomkonyhádban – a falhoz vagy burkolathoz illő színnel/mintával, de akár a szekrényekkel, a kanapéval vagy egyéb kiegészítőkkel harmonizáló választással egyedivé teheted az összképet.

Ha nem találod a megfelelő kapcsoló/szerelvény típust, egyéb színkombinációt vagy saját, egyedi mintát szeretnél, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot!

Innovatív, környezetbarát technológiát alkalmazva, a magunk által kikísérletezett metódussal dekoráljuk minőségi alapanyagú termékeinket.

A látvány tükrözi a minőséget – a festés nem fakul, nem kopik, ellenáll az általános háztartási tisztítószereknek. Kizárólag maró vagy nagyon magas alkoholtartalmú vegyszerek, illetve erős dörzsölés, kaparás hatására sérülhet a felület.

Négyzet alakú kapcsolóink teljes felületükön – a keret és nyomógomb oldalain is – vibráló színekben és részletgazdag mintában pompáznak.

Figyelem! Az aljzatok/dugaljok esetén a belső, középső rész egyszerű fehér színű, nem dekorált.

A kép csak illusztráció! Kérlek vedd figyelembe, hogy a különféle okoseszközök és kijelzők másként jeleníthetik meg a színeket.

Általános műszaki adatok:

Méret: 83 X 83 mm (standard)
Szerelési módja: süllyesztett
Anyaga: műanyag
Áramerősség: 10A
Feszültség: 250V

Felszereléskor kérd szakember segítségét!

További információk

Forma

Négyzet

Kapcsoló típus

Dugalj, Egyes (egypólusú) kapcsoló (101), Hármas (hárompólusú) kapcsoló(103), Kereszt kapcsoló (107), Kétáramkörös (csillár) kapcsoló (105), Kettes (kétpólusú) kapcsoló(102), Kettős váltókapcsoló (106+6), Váltókapcsoló (106)

Narancs árnyalatok

gyöngyház-narancssárga Pearl orange 2013, közlekedési narancssárga Traffic orange 2009, lazacnarancssárga Salmon orange 2012, mély narancssárga Deep orange 2011, narancs Orange 2017, narancssárga Yellow orange 2000, pasztell narancssárga Pastel orange 2003, szignálnarancssárga Signal orange 2010, tiszta narancssárga Pure orange 2004, vérnarancs Vermilion 2002, világító narancssárga Luminous orange 2005, világító világos narancssárga Luminous bright orange 2007, világító vörösnarancssárga Bright red orange 2008, vöröses narancssárga Red orange 2001

Felület

Lakkfényű, Matt

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Narancs árnyalatú kapcsoló (VÁLASSZ SZÍNT!)” értékelése elsőként

error: Content is protected !!
0
    0
    Kosarad