Fehér és fekete árnyalatú kapcsoló (VÁLASSZ SZÍNT!)

7.990 Ft

A két időtlen szín, melyek együtt és külön is bármilyen más színnel kombinálható stílustól függően. A fekete szín tiszteletet parancsoló, komolyságot sugároz, de mintákkal és színekkel ellensúlyozhatjuk és elkerülhetjük a komorságot. A fehér a tisztaság és frissesség színe, tökéletes kiemel bármilyen színt otthonunkban, és kell is, hiszen a túl sok fehér steril benyomást keltet.

Kapcsolóinkkal a saját stílusoddal összhangban, egy igazán különleges kis részlettel gazdagíthatod otthonodat.

Product price
Additional options total:
Order total:

Leírás

Kapcsolóinkkal a saját stílusoddal összhangban, egy igazán különleges kis részlettel gazdagíthatod otthonodat.

TIPP! Ha szeretnéd, elrejtheted a kapcsolót – például az álomkonyhádban – a falhoz vagy burkolathoz illő színnel/mintával, de akár a szekrényekkel, a kanapéval vagy egyéb kiegészítőkkel harmonizáló választással egyedivé teheted az összképet.

Ha nem találod a megfelelő kapcsoló/szerelvény típust, egyéb színkombinációt vagy saját, egyedi mintát szeretnél, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot!

Innovatív, környezetbarát technológiát alkalmazva, a magunk által kikísérletezett metódussal dekoráljuk minőségi alapanyagú termékeinket.

A látvány tükrözi a minőséget – a festés nem fakul, nem kopik, ellenáll az általános háztartási tisztítószereknek. Kizárólag maró vagy nagyon magas alkoholtartalmú vegyszerek, illetve erős dörzsölés, kaparás hatására sérülhet a felület.

Négyzet alakú kapcsolóink teljes felületükön – a keret és nyomógomb oldalain is – vibráló színekben és részletgazdag mintában pompáznak.

Figyelem! Az aljzatok/dugaljok esetén a belső, középső rész egyszerű fehér színű, nem dekorált.

A kép csak illusztráció! Kérlek vedd figyelembe, hogy a különféle okoseszközök és kijelzők másként jeleníthetik meg a színeket.

Általános műszaki adatok:

Méret: 83 X 83 mm (standard)
Szerelési módja: süllyesztett
Anyaga: műanyag
Áramerősség: 10A
Feszültség: 250V

Felszereléskor kérd szakember segítségét!

További információk

Forma

Négyzet

Kapcsoló típus

Dugalj, Egyes (egypólusú) kapcsoló (101), Hármas (hárompólusú) kapcsoló(103), Kereszt kapcsoló (107), Kétáramkörös (csillár) kapcsoló (105), Kettes (kétpólusú) kapcsoló(102), Kettős váltókapcsoló (106+6), Váltókapcsoló (106)

Fekete&Fehér árnyalatok

fehéralumínium White aluminium 9006, grafitfekete Graphite black 9011, közlekedési fehér Traffic white 9016, közlekedési fekete Traffic black 9017, krémfehér Cream 9001, mélyfekete Jet black 9005, papiruszfehér Papyrus white 9018, sötét gyöngyfehér Pearl dark grey 9023, szignálfehér Signal white 9003, szignálfekete Signal black 9004, szürkealumínium Grey aluminium 9007, szürkésfehér Grey white 9002, tiszta fehér Clean room white 9012, tiszta fehér Pure white 9010, világos gyöngyfehér Pearl light grey 9022

Felület

Lakkfényű, Matt

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fehér és fekete árnyalatú kapcsoló (VÁLASSZ SZÍNT!)” értékelése elsőként

error: Content is protected !!
0
    0
    Kosarad