Barna árnyalatú kapcsoló (VÁLASSZ SZÍNT!)

7.990 Ft

Neutrális szín, mely örökké divatos és árnyalatai kiválóan kombinálhatóak bármilyen színnel. Biztonságot és melegséget árasztó színe bármelyik helységbe, illetve bármilyen stílusba beleillik. Ha nem szeretnél kockáztatni, a visszafogott elegancia jegyében a barna világosabb árnyalatai javasoltak, mint a bézs és drapp, míg a sötétebb, vöröses árnyalatok pedig például a rusztikus és mediterrán dizájn egyik alapvető eleme.

Kapcsolóinkkal a saját stílusoddal összhangban, egy igazán különleges kis részlettel gazdagíthatod otthonodat.

Product price
Additional options total:
Order total:

Leírás

Kapcsolóinkkal a saját stílusoddal összhangban, egy igazán különleges kis részlettel gazdagíthatod otthonodat.

TIPP! Ha szeretnéd, elrejtheted a kapcsolót – például az álomkonyhádban – a falhoz vagy burkolathoz illő színnel/mintával, de akár a szekrényekkel, a kanapéval vagy egyéb kiegészítőkkel harmonizáló választással egyedivé teheted az összképet.

Ha nem találod a megfelelő kapcsoló/szerelvény típust, egyéb színkombinációt vagy saját, egyedi mintát szeretnél, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot!

Innovatív, környezetbarát technológiát alkalmazva, a magunk által kikísérletezett metódussal dekoráljuk minőségi alapanyagú termékeinket.

A látvány tükrözi a minőséget – a festés nem fakul, nem kopik, ellenáll az általános háztartási tisztítószereknek. Kizárólag maró vagy nagyon magas alkoholtartalmú vegyszerek, illetve erős dörzsölés, kaparás hatására sérülhet a felület.

Négyzet alakú kapcsolóink teljes felületükön – a keret és nyomógomb oldalain is – vibráló színekben és részletgazdag mintában pompáznak.

Figyelem! Az aljzatok/dugaljok esetén a belső, középső rész egyszerű fehér színű, nem dekorált.

A kép csak illusztráció! Kérlek vedd figyelembe, hogy a különféle okoseszközök és kijelzők másként jeleníthetik meg a színeket.

Általános műszaki adatok:

Méret: 83 X 83 mm (standard)
Szerelési módja: süllyesztett
Anyaga: műanyag
Áramerősség: 10A
Feszültség: 250V

Felszereléskor kérd szakember segítségét!

További információk

Forma

Négyzet

Kapcsoló típus

Dugalj, Egyes (egypólusú) kapcsoló (101), Hármas (hárompólusú) kapcsoló(103), Kereszt kapcsoló (107), Kétáramkörös (csillár) kapcsoló (105), Kettes (kétpólusú) kapcsoló(102), Kettős váltókapcsoló (106+6), Váltókapcsoló (106)

Barna árnyalatok

agyagbarna Clay brown 8003, bézsbarna Beige brown 8024, csokoládébarna Chocolate brown 8017, dióbarna Nut brown 8011, feketésbarna Black brown 8022, földbarna Terra brown 8028, gesztenyebarna Chestnut brown 8015, gyöngyház-rézbarna Pearl copper 8029, halványbarna Pale brown 8025, mahagónibarna Mahogany brown 8016, narancssárgabarna Orange brown 8023, okkerbarna Ochre brown 8001, olivbarna Olive brown 8008, őzbarna Fawn brown 8007, rézbarna Copper brown 8004, szépiabarna Sepia brown 8014, szignálbarna Signal brown 8002, szürkésbarna Grey brown 8019, vörösesbarna Red brown 8012, zöldesbarna Green brown 8000

Felület

Lakkfényű, Matt

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Barna árnyalatú kapcsoló (VÁLASSZ SZÍNT!)” értékelése elsőként

error: Content is protected !!
0
    0
    Kosarad